Skip Navigation or Skip to Content

Agressie en geweldtraining Stadsdeel Zuid Amsterdam

Datum: 20 maart 2024

Tijd: 09:00 - 12:30

Locatie: De Roos, P.C. Hooftstraat 183 te Amsterdam, in de Parkzaal.

Aanmelden

Helaas kun je in jouw onderneming te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van klanten. Bijvoorbeeld klanten die eisen stellen of klanten die de instructies van jouw personeel niet opvolgen. In deze training leer je adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid

Voor wie?
De training is bedoeld voor ondernemers en hun personeel die werkzaam zijn in Stadsdeel Zuid te Amsterdam.

Wat ga je leren?
In grote lijnen wordt uitgelegd hoe ons angstsysteem werkt. Er wordt geleerd hoe je jouw eigen angst kan herkennen en beheersen. Daarnaast krijg je handvatten mee om agressief gedrag te herkennen en te reduceren. Tot slot leer je hoe je verbaal en non-verbaal kunt communiceren wanneer je onder druk staat.

Samenwerking
De ‘Agressie en geweld’ training is mede tot stand gekomen door Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid, BIZ Museum Quarter, BIZ de Pijp en BIZ Hoofddorppleinbuurt.

Aanmelden (deelname is gratis)
Aanmelden kan eenvoudig via de button bovenin of aan de rechterkant van de pagina. Er is plek voor 25 personen. Aan de training zijn geen kosten verbonden en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Voorwaarden bij afwezigheid
Als je je hebt aangemeld, rekenen wij op je aanwezigheid. Mocht je onverhoopt alsnog verhinderd zijn, verzoeken we je vriendelijk om je uiterlijk twee werkdagen van tevoren af te melden via info@pvoamsterdam-amstelland.nl. Door dit tijdig te doen, draag je bij aan het beschikbaar houden van de training voor zoveel mogelijk geïnteresseerden. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.

We zien uit naar jouw deelname!