Skip Navigation or Skip to Content

Cyber Security Summit voor ondernemers Aalsmeer & Amstelveen

Datum: 16 juli 2024

Tijd: 18:30 - 22:00

Locatie: Schouwburg Amstelveen

Op 16 juli aanstaande vindt er een fantastische en vooral leerzame Cyber Security Summit plaats voor ondernemers in Aalsmeer en Amstelveen. De keynote speakers zijn Thijs Zeeman – bekend van tv – en cyber specialist Erik de Jong. Naast hun ervaringen delen zij ook zeer bruikbare en praktische adviezen om bedrijven beter te beschermen tegen digitale criminaliteit.

Daarnaast zullen twee ondernemers uit de regio hun ervaringen delen met cyberaanvallen binnen hun bedrijf. Beide burgemeesters van de gemeentes zullen eveneens aanwezig zijn. Tot slot is er een borrel met diverse marktkramen van ICT-bedrijven voor meer informatie.

Aanmelden 
Ben je ondernemer in Aalsmeer of Amstelveen? Wil je deze summit niet missen? Aanmelden kan via de ondernemersverenigingen NOA en OA. Bovendien ontvangen alle leden in juni een directe uitnodiging met alle relevante inforamtie.

Organisatie
Deze Cyber Security Summit is georganiseerd door PVO Amsterdam-Amstelveen in nauwe samenwerking met de ondernemersverenigingen en Veritas. We kijken uit naar deze inspirerende en vooral leerzame avond!