Skip Navigation or Skip to Content

Leerzame en succesvolle agressie- en weerbaarheidstraining

21 maart 2024
1 min leestijd

De gratis agressie- en weerbaarheidstraining die gistermiddag plaatsvond, was een succes met een hoge opkomst. Want naast dagelijkse werkzaamheden kunnen ondernemers en winkelpersoneel helaas ook te maken krijgen met lastige of zelfs agressieve klanten. Deze training voorziet medewerkers van essentiële handvatten om escalatie te voorkomen en zichzelf en klanten te beschermen.

Inhoud training
Tijdens de training werden diverse communicatietechnieken toegepast en uitgebreid stilgestaan bij verschillende situaties waar medewerkers mee te maken kunnen krijgen. Onder de professionele begeleiding van Mathijs Hartman en Bob Poortvliet van #werkveilig.nl hebben deelnemers niet alleen theoretische kennis opgedaan, maar ook praktisch geoefend in realistische rollenspellen. Het enthousiasme van de deelnemers over de effectieve handvatten was inspirerend!

Samenwerkingspartners
Onze dank gaat uit naar de partners #BIZMuseumquarter, #BIZdePijp, #BIZHoofddorppleinbuurt, #GemeenteAmsterdam en #StadsdeelAmsterdamZuid voor hun waardevolle bijdrage aan het succes van deze sessie. Tevens een speciale vermelding voor #FouadBenaya, #YettenHoorn, #MirjamHarding en #PatriciaLinhard voor hun onschatbare inzet!

Trainingsaanbod
Wil je ook profiteren van ons gratis trainingsaanbod? Neem dan zeker een kijkje op onze agenda voor het actuele aanbod.