Skip Navigation or Skip to Content

Congres Sterk Noordzeekanaalgebied in strijd tegen drugssmokkel

11 april 2024
1 min leestijd

Vandaag hadden we het genoegen om deel te nemen aan het congres ‘Op koers – samen sterk tegen drugssmokkel’ in het Noordzeekanaalgebied. Een dag vol inspiratie en samenwerking met tal van publieke en private partners aan boord!

De kernvraag van de dag was: zijn we op de juiste koers en kunnen we blijven vertrouwen op al onze partners om die koers te behouden? We weten dat veiligheid een collectieve inspanning vereist en vandaag hebben we gezien hoe sterk die inspanning kan zijn wanneer we samenwerken.

Bewustwordingstrainingen en bedrijfsbezoeken
Bij PVO Amsterdam-Amstelland blijven we ons inzetten voor de weerbaarheid van ondernemers in het Noordzeekanaalgebied. Bewustwordingstrainingen en bedrijfsbezoeken zijn slechts enkele manieren waarop we dit realiseren.

Deze dag bood niet alleen inspiratie, maar ook concrete handvatten om de strijd tegen drugscriminaliteit voort te zetten. We hebben niet alleen bestaande inspanningen onderzocht, maar ook gekeken naar innovatieve strategieën en de kracht van publiek-private samenwerking bij het vinden van oplossingen.

Meer weten over dit onderwerp?
Heb je na het lezen van dit artikel interesse in onze preventiemaatregelen of wil je vrijblijvend contact met één van onze adviseurs? Klik dan hier. Wij helpen je graag verder.