Skip Navigation or Skip to Content

Samen sterk tegen criminaliteit tijdens TFOC actiedagen

9 april 2024
1 min leestijd

De Preventieve Veiligheidsactie Transport en Logistiek (TFOC) dagen zijn van start gegaan. PVO Amsterdam-Amstelland staat deze dagen paraat om chauffeurs te informeren en bewust te maken van de gevaren van criminele inmenging. Met het doel om de transportbranche veiliger te maken, worden tijdens deze dagen gesprekken gevoerd met chauffeurs om hen te voorzien van informatie over hoe ze misstanden kunnen melden.

Op deze bijzondere actiedag, gehouden in het Westelijk Havengebied van Amsterdam, bundelen verschillende instanties hun krachten. Naast PVO Amsterdam-Amstelland werken ook Douane Nederland, Politie eenheid Amsterdam en Belastingdienst samen. De gezamenlijke inspanning omvat onder andere de inzet van twee mobiele röntgenscans om vracht te controleren. Dit alles met als doel om een veilig en integer Noordzeekanaalgebied te waarborgen.

Met de hashtag #TFOC roept men op tot een verenigde strijd voor veiligheid in de transportbranche. Laten we gezamenlijk de uitdaging aangaan om een veilige toekomst te creëren voor transport en logistiek in Amsterdam en daarbuiten. #veiligheid #Amsterdam #stronglogistics.