Skip Navigation or Skip to Content

Vacature Adviseur Platform Veilig Ondernemen

25 juni 2024
3 min leestijd

Wat ga je doen?
Als het om veilig ondernemen gaat, word jij het aanspreekpunt voor een deel van onze regio. Je staat in nauw contact met de veiligheidsprofessionals, brancheverenigingen, gemeenten én de ondernemerscollectieven in die regio en verbindt behoeften aan elkaar. Je biedt procesbegeleiding bij lokale publiek-private samenwerkingen, geeft trainingen, voorlichtingen en organiseert bijeenkomsten. Hierin ben je proactief: je benadert lokale partijen (ondernemersverenigingen) om een eventuele hulpvraag op ondernemersveiligheid te achterhalen en passende ondersteuning en advies te bieden. Daarnaast sta je vooraan bij het ontwikkelen van nieuwe maatregelen en aanpakken die bijdragen aan de weerbaarheid van ondernemers.

Expertise op cybercriminaliteit en/of ondermijning
Binnen het team PVO Amsterdam-Amstelland is elk teamlid expert op één of meerdere thema’s, of ontwikkelt zich daar naartoe. Van jou vragen we om extra expertise te hebben op cybercriminaliteit en/of ondermijning. Dit betekent dat je op dit thema voorop gaat lopen: een plan van aanpak ontwikkelt, het ondersteuningsaanbod bepaalt en kennis en innovatie van buiten naar binnen brengt en toepast. Daarnaast ben je ook werkzaam op andere thema’s, waarvoor je input krijgt van je collega’s.
Je werkt nauw samen met je team, bestaande uit circa 4 mensen waaronder 1 manager, 2 adviseurs en een communicatieadviseur.

Wat doet een Platform Veilig Ondernemen?
Platform Veilig Ondernemen zet zich in om ondernemers weerbaarder te maken tegen criminaliteit. Dat doen we door samenwerkingsverbanden op te starten, maatwerk advies te geven en trainingen en bijeenkomsten te organiseren. Wij bieden ondernemers informatie en handelingsperspectief om preventieve maatregelen te nemen.

PVO Amsterdam-Amstelland is in haar bedrijfsvoering ondergebracht bij het CCV en onderdeel van een landelijk netwerk van tien PVO’s, die gelijk zijn aan de tien regionale eenheden van de Nationale Politie. De 10 regionale PVO’s samen met het landelijk expertisecentrum (PVO-NL) vormen het PVO-bestel. Het gebied van PVO Amsterdam-Amstelland omvat de gemeenten Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel. PVO Amsterdam-Amstelland heeft een actieve stuurgroep en kernteam met betrokken publieke en private partners. In gezamenlijkheid dragen de partners zorg voor toezicht op de voortgang van het PVO en borging van het PVO in het regionale netwerk.

Wat neem je mee?
Je bent ervaren in het politiek/bestuurlijke speelveld en je bent een ondernemende en verbindende adviseur, die de taal van ondernemers en ambtenaren spreekt. In de uitdagende context van publiek-private samenwerking weet je verschillende partijen met hun eigen rollen en belangen op één lijn te krijgen. Dit met als doel om gezamenlijk aan de slag te gaan met waar het allemaal om draait: samen veilig en toekomstbestendig ondernemen. Daarin ben je resultaat gedreven, een doener. Je kent het veiligheidsdomein en de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben en weet deze te vertalen naar een passend ondersteuningsaanbod. Daarnaast ben je in staat concrete (project) plannen op te stellen en uit te voeren. Je rapporteert hierover aan de manager PVO en de andere adviseurs met wie je een hecht team vormt. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Wat wij bieden

  • Een gevarieerde functie voor 32-36 uur per week in een professioneel en collegiaal team.
  • Een bruto salaris van maximaal € 6.110,94 (schaal 10 of 11 CAO Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring) en een Individueel Keuze Budget van 16,5%.
  • Een fijne werkplek bij op ons kantoor.De mogelijkheid om thuis te werken en je werkplek op kosten van het CCV thuis in te richten.
  • Daarnaast krijg je de beschikking over een leaseauto of goede reiskostenregeling.
    Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.

Solliciteren?
Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV vóór 13 juli 2024 te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. Adviseur PVO Amsterdam-Amstelland. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. Wil je meer weten? Bel met Janine Oudeman (manager PVO Amsterdam-Amstelland), tel. (06) 15 18 59 72.

Over het CCV
Platform Veilig Ondernemen is onderdeel van het CCV. Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.