Skip Navigation or Skip to Content

Moniek van Egteren

Projectleider Veilig Buitengebied

Moniek is projectleider van de aanpak Veilig Buitengebied in Amsterdam-Amstelland. Het proces Veilig Buitengebied biedt een platform om gezamenlijk en integraal bij te dragen aan (blijvende) veiligheid in het buitengebied. Volgens Moniek ligt de sleutel voor het behoud van een veilig buitengebied niet bij één enkele partij. Moniek is een actieve procesbegeleider die zich inzet voor duurzame samenwerkingsverbanden door de krachten van de gemeente, ondernemers, bewoners en deskundigen te bundelen.

Met haar ervaring in het veiligheidsdomein zoekt en benut ze mogelijkheden om gezamenlijk de visie op veiligheid af te stemmen en inzicht te krijgen in de problemen die spelen. Door procesbegeleiding in de opstartfase werken we aan een gemeenschappelijk doel en maken we gezamenlijk afspraken over de aanpak voor een schoon, heel en veilig buitengebied.

Moniek kenmerkt zich door enthousiasme en het omzetten van woorden in daden. Gedreven door nieuwsgierigheid zoekt zij actief contact met ondernemers en bewoners.

Moniek van Egteren Projectleider Veilig Buitengebied