Skip Navigation or Skip to Content

Vivian Grünberg

Adviseur Veilig Ondernemen

Vivian Grünberg is Adviseur Veilig Ondernemen en brengt met haar 20 jaar ervaring als ondernemer veel expertise met zich mee. Als ondernemer heeft zij uitgebreide kennis en inzicht verworven in de uitdagingen en dynamiek van het bedrijfsleven.

Daarnaast heeft zij 10 jaar lang de rol van voorzitter vervuld bij de winkeliersvereniging ‘Kostverlorenhof’, waar zij een sleutelrol vervulde in de transformatie naar een Bedrijven Investeringszone (BIZ). Onder haar leiding werd het winkelcentrum aantrekkelijk en veilig gehouden. Ook fungeerde zij als de verbindende schakel tussen ondernemers, onroerend goed eigenaren, politie, gemeente en andere externe partijen.

Bovendien heeft zij dankzij diverse bestuurlijke functies binnen de retailsector in de gemeente Amstelveen en als ambassadeur bij Inretail, waardevolle inzichten opgedaan en sterke netwerken opgebouwd. Haar toewijding aan veiligheid blijkt ook uit haar actieve deelname aan een werkgroep voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), gefaciliteerd door het Platform Veilig Ondernemen in samenwerking met de gemeente Amstelveen.

Vivian is een betrokken adviseur die zich inzet voor het creëren van veilige en prettige (winkel)omgevingen voor bedrijven. Neem gerust vrijblijvend contact op en ontdek wat zij voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen.

Vivian Grünberg Adviseur Veilig Ondernemen