Skip Navigation or Skip to Content

Deelname aan NIK-themadag: Innovatieve inzichten en effectieve aanpakken

18 januari 2024
1 min leestijd

Vandaag nam PVO Amsterdam-Amstelland deel aan de NIK-themadag, georganiseerd door het Netwerk voor Innovatie en Kwaliteit, met als centraal thema ‘Ondermijning’. Deze dag bood ons de gelegenheid om onze vakkennis nog verder te verdiepen en verbreden.

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst hebben we niet alleen waardevolle inzichten verkregen, maar ook specifiek geleerd over effectieve aanpakken in de transportsector (TFOC) en de strategieën van de zeehavenpolitie in Rotterdam. Daarnaast hebben we belangrijke tips en tricks opgedaan op het gebied van communicatie, waardoor we ondernemers doeltreffender kunnen bereiken en in beweging krijgen.

Deze nieuwe vakkennis stelt ons in staat om nog beter te voorzien in informatieverstrekking en trainingen voor ondernemers. Samen met u werken we actief aan het creëren van een veilige en weerbare ondernemersomgeving. Dankzij onze expertise en de voortdurende leerprocessen streven we dan ook naar effectieve oplossingen in de strijd tegen criminaliteit.

Intresse in onze dienstverlening?
Wil je meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of ben je geinteresseerd in één van onze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.