Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Amsterdam-Amstelland tegen vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Amsterdam-Amstelland helpt ondernemers in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. Dit doen we in nauwe samenwerking met partners zoals gemeenten, politie, RIEC, brancheorganisaties en ondernemersverenigingen. Zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we van onze aanpak maatwerk. Wat leidt tot preventieve maatregelen, trainingen, congressen en gerichte campagnes die bijdragen aan het vergroten van de weerbaarheid. Want; Veilig Ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor.

 

 

 

Veilig begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in de bestrijding van lokale criminaliteit. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.

Producten en diensten die je weerbaar maken

We werken op regionaal niveau samen met veiligheidspartners en zoeken actief de verbinding met lokale ondernemers op. Dat doen we met onze producten en diensten – ofwel veiligheidsversterkers – die aansluiten op ontwikkelingen, actualiteiten en  behoeften van ondernemers in Amsterdam-Amstelland. Veel van onze producten en diensten zijn kosteloos of bieden we tegen een gereduceerd tarief aan. De zogenoemde veiligheidsversterkers die wij onder meer bieden zijn:

 

– Voorlichting en advies over veiligheid.

– Trainingen en bijeenkomsten.

– Lokale initiatieven voor criminaliteitspreventie.

– Secret scans ter verkleining kans op winkeldiefstal.

– Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

– Samenbrengen van ondernemers en veiligheidsprofessionals.

 

 

 

 

Bekijk hieronder onze introductiefilm. Hierin vertelt o.a. Minister van Justitie en Veiligheid ‘Dilan Yeşilgöz-Zegerius’ wat PVO kan betekenen.