Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Amsterdam-Amstelland tegen vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Amsterdam-Amstelland helpt ondernemers in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. Dat doen we met veiligheidsversterkers rond allerlei thema’s. PVO Amsterdam-Amstelland werkt samen met onder meer politie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers op regionaal niveau: zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we van onze aanpak maatwerk.

Veilig begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in de bestrijding van lokale criminaliteit. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.

Veiligheidsversterkers die je weerbaar maken

Voor je het weet zijn ondernemers in Amsterdam-Amstelland weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Amsterdam-Amstelland tegen verschillende vormen van criminaliteit. We werken op regionaal niveau samen met veiligheidspartners en zoeken actief de verbinding met ondernemers op. Zo werken we samen aan een veiliger ondernemingsklimaat in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Veilig Ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor. Dat doen we met onze veiligheidsversterkers die aansluiten op regionale ontwikkelingen, de actualiteit en de behoeften van ondernemers in Amsterdam-Amstelland. We bieden onder meer deze veiligheidsversterkers:
– Voorlichting en advies aan bedrijven en instellingen over veiligheid.

– Trainingen en bijeenkomsten.

– Lokale initiatieven voor criminaliteitspreventie.

– Ondernemers en veiligheidsprofessionals samenbrengen.

Onze regionale thema’s

In regio Amsterdam-Amstelland spelen een aantal specifieke thema's.