Skip Navigation or Skip to Content

Successen en samenwerking: Terugblik op project ‘Ondermijning’

19 december 2023
1 min leestijd

PVO Amsterdam – Amstelland kijkt met trots terug op het gezamenlijke ondermijningsproject met Bolink Training & Consultancy en Allerto Training & Advies. Het afgelopen jaar hebben wij in het kader "Je gaat het pas zien, als je het door hebt" met passie en toewijding tien verschillende ondernemersgebieden bezocht. Variërend van bedrijfsterreinen tot winkelcentra en horeca-gebieden. We zijn verheugd te kunnen delen dat we hierdoor maar liefst 400 ondernemers hebben bereikt!

Veel bereikt
Gedurende onze bezoeken en één-op-één gesprekken hebben we ondernemers uitgebreid voorgelicht over ondermijning: wat het inhoudt, hoe men signalen kan herkennen en waar deze signalen van ondermijnende activiteiten gemeld kunnen worden. Als blijk van waardering ontving elke ondernemer na afloop een overzichtelijke signalenkaart over ‘Ondermijnende Criminaliteit’ en ‘Meld Misdaad Anoniem’.

Doorgang in 2024
Het project was dermate succesvol dat we vol enthousiasme kunnen aankondigen dat we het in 2024 zullen voortzetten, maar dan in andere gebieden van Amsterdam-Amstelland. We zijn dankbaar voor de positieve reacties van ondernemers, waardoor we samen kunnen bijdragen aan een veilig ondernemersklimaat.

Ook meedoen?
Doe mee met ons in de strijd tegen ondermijning! Het succes van dit project motiveert ons om door te gaan. Wil je meer weten over onze aanpak of ben je geïnteresseerd in hoe je kunt bijdragen aan een veiliger ondernemersklimaat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Want samen kunnen we een verschil maken!