Skip Navigation or Skip to Content

Veilig Ondernemen begint met sterke wachtwoorden

1 februari 2024
1 min leestijd

Vandaag vieren we ‘Change Your Password Day’ en herinneren we je aan het cruciale belang van robuuste wachtwoorden. Als Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland weten wij als geen ander hoe essentieel gegevensbescherming is. Bewustwording van de gevaren is de sleutel tot veilig ondernemen, een taak waar wij ons vol passie voor inzetten, niet alleen op het gebied van cybercrime.

Veilig Ondernemen in regio Amsterdam-Amstelland
Wij stellen ons graag aan je voor! Als organisatie ondersteunen we ondernemers in de regio om zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. In samenwerking met gemeenten, politie, RIEC, brancheorganisaties en ondernemersverenigingen streven wij naar een veilig ondernemingsklimaat.

Criminaliteitspreventie als missie
Onze missie is om bewustwording te vergroten en ondernemers te ondersteunen bij het implementeren van preventieve maatregelen. Denk aan trainingen, congressen, secret winkelscans en gerichte campagnes, allemaal afgestemd op de actuele behoeften van ondernemers in de regio. Veel van onze producten en diensten bieden we kosteloos of tegen een gereduceerd tarief aan.

Ontdek onze producten en diensten
Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neem een kijkje op onze flyer. We verstrekken ook kosteloze insteekmappen met al onze informatieve flyers, gericht op ondernemers, over alle vormen van criminaliteit.

Meer weten? Neem contact op!
Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk contact met onze adviseur Veilig Ondernemen, Janine Oudeman? Aarzel niet om haar te bereiken via janine.oudeman@pvo-amsterdamamstelland.nl of bel naar 06 – 151 859 72.

Met enthousiasme kijken wij uit naar een nadere kennismaking. Laten we samenwerken aan Veilig Ondernemen in Amsterdam-Amstelland!